Wij zijn Brainslab

Wij zijn Brainslab: René Teuwen, Kees van Bekkum en Peter van Duren. Graag vertellen we je wie wij zijn, wat we doen en waarom we dat doen. 

René Teuwen

People Brain

Ik ben een ondernemende en inspirerende people (interim)manager en adviseur met ruime ervaring in innovatie, marketingcommunicatie en coaching. Zeer brede en waardevolle kennis en ervaring binnen business development, marketingcommunicatie, o.a. off- & online, CRM, data, marketing automation en marketing intelligence, zowel strategie als uitvoering.

Met succes heb ik vele organisaties, van middelgroot tot corporate, op- en uitgebouwd vanuit het ‘samen sterk’-principe, waarbij de focus ligt op accountability. Ik krijg organisaties in beweging door mensen te verbinden en hen intrinsiek te motiveren. Daarbij haal ik er veel voldoening uit om collega’s en stakeholders te enthousiasmeren en om gedreven, competente teams te begeleiden en coachen.

Daarnaast ligt mijn kracht in het vroegtijdig signaleren van de klantbehoefte en het voeren van rendabele business cases om groei te realiseren.

People Brain
René Teuwen (People Brain)

Kees van Bekkum

Operational Brain

Als (interim) manager en adviseur ben ik actief op het gebied van algemeen management, commercie, operations en customer services. Mijn kracht ligt
in het beter laten functioneren van teams. Creëren van duidelijkheid waar onduidelijkheid de boventoon voert. Verbeteren van prestaties die achterblijven bij de verwachtingen. Zorgen dat de neuzen binnen het team dezelfde kant op staan en medewerkers plezier hebben in waar ze dagelijks mee bezig zijn.

Enerzijds als ‘doener’ gewend om met mijn poten in de klei te staan, anderzijds gewend om op tactisch en strategisch niveau te opereren.
Geen man van dikke rapporten, wel van concrete resultaten (waarop
verder gebouwd kan worden).

Naast de menskant binnen de organisatie heb ik oog voor de proceskant.
Ik doorgrond processen snel en weet vaak door relatief kleine ingrepen,
snel meer efficiency te realiseren.

Operational Brain
Kees van Bekkum (Operational Brain)

Kees Swildens

Innovatie Brain

Met een achtergrond in marketing en sales combineer ik diepgaande strategische inzichten met praktische operationele vaardigheden. Deze mix stelt mij in staat om aanzienlijke waarde te creëren voor zowel klanten als organisaties, door niet alleen te focussen op de grotere visie maar ook op de realisatie daarvan. De concrete acties.

Mijn kracht ligt in het creëren van een cultuur van innovatie. Verbeteren van de klantervaring en identificeren van nieuwe kansen. Ik heb het vermogen om snel complexe situaties te doorgronden, heldere, toekomstgerichte strategieën te ontwikkelen, en deze met pragmatisme en efficiëntie te implementeren. Deze aanpak zorgt ervoor dat ik altijd vooruitdenk en innovatieve oplossingen bied die de organisatie vooruit helpen.

Bij Brainslab combineer ik mijn focus op zowel menselijke als organisatorische elementen van bedrijfsvoering met mijn vermogen om strategische initiatieven te implementeren. Mijn kennis van menselijk gedrag en klantgerichtheid maakt het mogelijk om betekenisvolle veranderingen te realiseren in de organisaties waarmee ik werk.

Innovatie Brain
Kees Swildens (Innovatie Brain)

Peter van Duren

Financial Brain

Als bedrijfseconoom doorgegroeid in de financiële richting en geopereerd in zowel grotere organisaties als binnen een eigen onderneming. Het vertalen van de financiële situatie naar de operatie heeft mijn belangstelling en daar ligt mijn kracht.

Van mij kun je concrete guidance verwachten, gebaseerd op een financieel onderbouwde analyse die operationele mogelijkheden
laat zien en binnen handbereik brengt. Innovatie en groei vanuit
een financieel perspectief in kaart brengen en de vertaalslag maken naar het realiseren daarvan in de praktijk hebben mijn loopbaan in de afgelopen dertig jaar vormgegeven en gemaakt tot wie ik nu ben.

Ik draag graag bij aan resultaat in een enthousiast teamverband. Vanuit Brainslab bestaat daarvoor alle ruimte ten behoeve van potentiele klanten die daarmee net dat stapje verder kunnen komen.

Financial Brain
Peter van Duren (Financial Brain)